درباره ما
درباره گیتی نو
گیتینو، مجموعهای متشکل از متخصصان حوزههای مختلف، از جمله تیمهای چابک، مدیران پروژه، آیندهپژوهان، متخصصان حوزه بازاریابی و برند است، که بر روی راهبردهایی برای چابکی در مسیر تغییر و تحول و راهکارهایی برای کشف روندهای آینده، کار و پژوهش میکنند.
گیتینو به کارآفرینان و مدیران در تدوین و توسعه استراتژیهای هوشمندانه و پیاده سازی راهکارهای اثربخش در مواجهه با تحولات، فرصتها و ریسکها کمک میکند تا آینده مطلوبی را برای سازمان خود رقم بزنند.
آفرینش این آینده مطلوب با داشتن چشماندازی از درون به بیرون امکان پذیر خواهد بود؛ از درون به بیرون به این معنی که این چشمانداز، از آرمان و اهداف درونی سازمان یا مدیران و کارکنان سازمان متجلی شده است. همچنین برای پیاده سازی و اجرای آن، به چابکی و بهبود مدام در مسیر نیاز است.
در همین راستا، ما با تیمهای متخصصان خود، به مدیران سازمانها و کسب و کارها کمک میکنیم تا ابتدا تصویری از آینده مطلوب بر اساس آرمانها و چشمانداز سازمان خود خلقکنند و سپس به سوی پیادهسازی و اجرای این تصویر، حرکت کنند.
رادمان خورشیدیان
رادمان خورشیدیان دانش آموخته رشته پیشبینی اجتماعی در دانشکده جامعه شناسی و علوم اجتماعی دانشگاه ترنتو از ایتالیا است. مفاهیمی مورد علاقه او برای کنکاش آرمانشهر، آینده، خواست، تخیل و سیستم های پیچیده است. او همچنین کارشناسی خود را در رشته فیزیک و کارشناسی ارشد خود را در زمینه مدیریت اجرایی دریافت کرده است. پرسش او این است که امر مطلوب چیست و چرا مردم چیزی را می خواهند، چطور می توانند چیزی که وجود ندارد ولی می تواند وجود داشته باشد را به عنوان آینده در ذهن بسازند و این تخیل در مورد آینده چگونه می تواند بر رفتار جمعی و فردی آن ها تاثیر بگذارد. او به توسعه مفهوم کهن به نام خویشکاری پرداخته که به معنی کاری است که انسان خود بر می گزیند در طول زندگی به آن بپردازد. او این مفهوم را زیرساختی برای ایجاد سازمان های آینده می داند.
محبوبه شکوهیفر
پویان بیزه
پویان بیزه آیندهپژوه، روایتگر علمی تخیلی و علاقهمند به حوزهی پژوهش و آموزش است. پویان در سال ۱۳۹۵ موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد معماری در شاخهی فنآوریهای وضعیت محور از دانشگاه ایالتی نیویورک در بافلو شد و همچنین در این مدت به همکاری با «مرکز معماری و فناوری های وضعیت محور» مشغول بوده. پویان همبنیانگذار استودیوی «سناریوتیو» و عضو «بنیاد ملی نخبگان ایران» است و از سال ۱۳۹۵ به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی از جمله در «مرکز نوآوری شهری تهران» و «کانون معماران معاصر» مشغول بودهاست. وی همچنین سابقهی همکاری به عنوان مدیر بخش پژوهش و توسعه را در «دفتر معماری دیگر» دارد. پویان عضو «فدراسیون جهانی آیندهپژوهی» و موسس شعبهی تهران گروه غیرانتفاعی «پیشگامان طراحی آینده» میباشد. پویان همچنین به عنوان آیندهپژوه روایتگر همکار سابق «لابراتوار نوآوری شهر آینده» است.
همآفرینی آینده در اکنون
کارآفرینان برای آینده کسبوکار خود برنامههای مفصلی تدوین میکنند، ولی جامعه، تکنولوژی و محیط کسب وکار، همزمان با توسعه آنها در حال دگرگونی است. شاید نیازی که قرار است خدمت یا محصول سازمان برای پاسخ به آن ارائه شود، در آینده وجود نداشته باشد و شاید در پنج، ده یا پانزده سال آینده نیاز جدیدی در جامعه ایجاد شود که هنوز کسی برای پاسخ به آن کسب و کاری را ایجاد نکرده است.
با درهم تندیده شدن تعاملات اقتصادی و اجتماعی جهان، سرعت این دگرگونیها در حال افزایش است و لزوم چابکی و آگاهی از روندهای آینده نه تنها برای سازمانها و شرکتهای بزرگ و پیشرو، که برای افراد و هر کسب و کار کوچکی نیز احساس میشود.
همچنین، با توجه به جهان پیچیده امروز و عدم قطعیت حاکم بر روندهای صنعت، کسب و کار، فناوری، محیط، جامعه و … سازمانها ناچار به تجدیدنظر در شیوههای مدیریتی خود و استفاده از روشهای کارآمدتر، مشارکتیتر، با خطای کمتر و چابکتر هستند تا بتوانند نسبت به تحولات و تغییرات پرشتاب جهان، پاسخهای به موقع و متناسب ارائه کنند و تابآوری سازمانی خود را نسبت به تعاملات و برهم کنشهای جهان ووکا بالا ببرند. جهان ووکا (VUCA world)، به جهانی نوسانی (volatility)، سرشار از عدم قطعیت (uncertainty)، پیچیده (complexity)، مبهم و رازآلود (ambiguity) اشاره دارد.